30.5.06

Va amb el càrrec

Antoni Bassas (Catalunya Ràdio) va entrevistar ahir al president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.
M'agrada molt el tarannà de Zapatero. Crec que és el millor president que ha tingut l'Espanya constitucional, però ahir va quedar molt clar que no sap gairebé res d'economia, o que els seus assessors li oculten informació.
Atrevir-se a afirmar que Catalunya no perd llocs (ni n'ha perdut mai!) al rànquing de renda per càpita de les CCAA espanyoles després de transferir els fons de compensació interterritorials només pot ser una broma.
Aquest matí, l'economista Guillem López, que no és precisament anti-socialista, l'ha desmentit a la mateixa emissora que va emetre l'entrevista.
L'error és injustificable, però m'imagino que un president del govern espanyol no pot dir una veritat com aquesta. S'enfonsarien molts castells de sorra. Masses.
Josep Pla, agudíssim observador, va dir una vegada que el més semblant a un espanyol de dretes era un espanyol d'esquerres. Heus aquí una possible explicació.

Imatge: cruxnews.com

Etiquetes de comentaris: , , ,

2 Comments:

At 16:02, Anonymous carlinhos said...

Edu, desde la meseta sólo me queda decirte que sigo admirando tu pluma (de escribir) y me encanta observar que tu agudeza de analista queda plasmada finalmente en una plataforma, pequeña, pero plataforma y tuya al fin. Es muy valiente. Enhorabuena. Espero poder converger y polemizar con tus anotaciones. Vinga xatu, ànim!

 
At 18:13, Anonymous Paloma said...

Sólo quiero apoyar a Edu, por valiente; a Carlinhos, por lo mismo, porque siempre está ahí y porque sí. Os recomiendo, también desde la meseta y desde el sentido del humor apátrida, otro blog del diario más leído en el Estado: http://blogs.20minutos.es/ezcritor/

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home