18.5.06

Renaixença Team

Com Albert Camus, penso que és més dificil merèixer l'exit que no pas aconseguir-lo. Per això li dóno tot el valor que tenen als èxits d'aquest Barça grandiós.
Pel partit d'ahir, per la seva trajectòria ascendent des de la temporada 2003-2004, i també perquè la totalitat de la seva història - des de 1899 - l'han fet ser com és.
La victòria es fonamenta sovint sobre una sòlida base de fracassos i derrotes, també en el record de velles gestes. Per molt malament que vagin les coses (juny de 2003 en el cas del Barça), la espurna d'un projecte somiador pot generar una il·lusió col·lectiva i recuperar la confiança en les pròpies possibilitats. Aquesta és la lliçó que ens ha donat aquest Barça.

P.D. Espero no haver creat l'equívoc de que aquest és un blog de temàtica futbolera. El moment excel·lent del Barça ha estat una coincidència temporal molt benvinguda, però les intencions d'aquest blog van més enllà del món del futbol (sense desmerèixer tampoc les moltes metàfores que ens regala aquest esport insuperable).

Imatge: marca.es

Etiquetes de comentaris: ,