4.5.06

Gran Barça

"Quien no da todo, no da nada". Aquesta es una de les frases que el mític entrenador Helenio Herrera escrivia en petits cartells i penjava al vestidor del Barça de les Cinc Copes (1958-1960).
I així veig al Barça des de fa més de dos anys. Com un equip que ha assolit una regularitat devastadora i que exhibeix un nivell de compromís propi dels clubs que marquen una època. Aquest Barça s'adorm molt poques vegades.
El Barça va sumar ahir a Vigo la 18ª lliga de la seva història, amb un equip que ja en suma dues consecutives i que, el 17 de maig, té la oportunitat de convertir en inoblidable aquesta temporada. Sempre i quan sigui capaç de derrotar l'Arsenal a la final de la Copa d'Europa. Seria la segona del club.
La qualitat de la plantilla del Barça actual està fora de dubte, però no és una condició suficient per a l'èxit. El rol de Frank Rijkaard és essencial per a comprendre el rendiment i la solidaritat que mostren aquest col·lectiu de jugadors.
Rijkaard és el líder Zen que aplica amb encert l'art de saber combinar obertura, flexibilitat, estabilitat i determinació. L'holandès, que va arribar al Barça sense currículum com a entrenador, ha trobat en el Barça un ecosistema ideal per a convertir-se en un tècnic de prestigi.

Imatge: efe.es

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

At 10:41, Anonymous Anònim said...

Molt bé Edu!! Enhorabona pel blog! ara a fotra-li canya... que el món és dels valents!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home