17.5.06

Cal guanyar la Champions

Aquesta nit hem de guanyar la Champions. No hi valen excuses. No té cap importància que siguem l'equip de moda a Europa, amb l'entrenador més equilibrat i els jugadors més desequilibrants.
Encara que fóssim un equip que hagués arribat a aquesta final a base de patades i joc subterrani, i no comptéssim amb l'admiració del món del futbol: aquesta nit hem de guanyar la segona Copa d'Europa.
Ferran, dius que ens toca perdre aquesta final per a seguir alimentant el nostre caràcter perdedor com a poble. I jo dic que no, que avui tenim una bona oportunitat de demostrar que els catalans no serem perdedors in eternum.
I que l'esperit de Catalunya ha d'anar molt més enllà de les limitacions intel·lectuals de la nostra endogàmica classe política. És oportú recordar ara com estava el Barça fa només tres anys, i extreure'n lliçons que puguin servir-nos per a millorar el nostre país.
El discurs de Laporta, Rijkaard i els jugadors del Barça va coincidir ahir en una cosa: el camí d'aquest Barça no s'acaba a París.
Prenem nota d'aquesta ambició i seguretat en les pròpies possibilitats.

Etiquetes de comentaris: ,