27.12.07

La credibilitat de Zapatero (II)

"El AVE llegará a Barcelona el próximo 21 de diciembre"
(Barcelona, 2 d'agost de 2007)
.
"Ha habido un problema con la llegada de la Alta Velocidad a Barcelona. Conozco a la sociedad catalana, sé que la sociedad catalana se alegra de que el AVE llegue a otros sitios y también puedo decirles que la alta velocidad va a llegar, va a llegar pronto, va a llegar bien"
(León, 21 de desembre de 2007)
.

Etiquetes de comentaris: , , , , , ,

3 Comments:

At 10:19, Blogger Marc Arza said...

Eduard,

Ens interessa l'AVE?

http://catalunyafastforward.blogspot.com/2008/01/lave-el-nou-concorde.html

Fins aviat,
Marc

 
At 12:38, Anonymous Anònim said...

A mí no....
Jo ara viatjo de Barcelona a Madrid i de Madrid a Barcelona en 4 hores o 4 hores i 20 minuts, depèn del tren i les parades. Amb l'AVE reduirè una hora el temps de viatje, augmentarà el preu del bitllet i segur que em costarà moltíiiiiiiisim més trobar lloc ja que molts usuaris del pont aeri es passaran al tren....
A mí no m'interessa gaire, almenys pel BCN-MAD, una altra cosa és pel BCN-PARIS

 
At 12:43, Anonymous Anònim said...

De totes maneres a part dels que viatjen per negocis (que són molts, no ho dubto...però que passen gastos a l'empresa, no s'ho paguen de la butxaca), la resta potser ha anat un cop o dos a la seva vida a Madrid (o cap vegada...), i d'aquests n'hi ha molts que es queixen d'una connexió entre les dues capitals que mai han utilitzat, ni amb el tren ni amb autocar ni amb avió. Ja fa uns quants anys que per motius personal viatjava a Madrid molt sovint, i ara hi visc, i és increïble el nombre de gent que es sorprèn quan els dic que viatjo en tren en 4 hores....ni ho sabien!!! (ni els interessava a molts....)

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home