1.6.06

Prohibit somriure

Qui li ha prohibit a Mariano Rajoy relaxar-se i riure una mica de tant en tant? No se n'adona que sense caure simpàtic i proper mai no podrà desbancar Zapatero? El PP porta dos anys i gairebé dos mesos enfadat i plorós.
Han exhibit molt poca cintura des del fatídic 11 de març de 2004, i des d'aleshores caminen sense brújula. Molt allunyats del centre que van aconseguir conquerir a principis dels noranta gràcies als desastres del tardo-felipisme.

El to que exhibeix Rajoy és el d'aquell mossèn sever que economitza al màxim la cordialitat i que no deixa passar cap oportunitat de recordar-te que vius molt allunyat de la virtut. Al final, el mossèn en qüestió s'acaba quedant sol com un mussol.
Davant un Zapatero pletòric de confiança en el futur, hem vist un Rajoy alarmista i temerós dels canvis als que s'enfronta Espanya.
El debat sobre l'estat de la nació ha demostrat que tenim Zapatero per molts anys. Com a mínim, fins el 2012.

Imatge: elmundo.es

Etiquetes de comentaris: , ,

1 Comments:

At 14:11, Anonymous Anònim said...

Jo no l'entenc gaire. Em desconcerta aquest home. Després de dos anys i mig crec que està massa atrapat. Per una banda des d'algunes veus del PP se li retreu que no defensi amb més força l'Espanya d'Aznar (no pot fer-ho...avui dia seria un desastre), i per l'altra banda no s'entèn que no trenqui amb ella, que encara i amb el temps que ha passat no hagi estat capaç d'elaborar un discurs centrat i esperoni un canvi en la direcció del partit. Com una vegada vaig sentir al Ramoneda, "potser si encara no ho ha fet és perquè en Rajoy pertany a la mateixa classe que en Zaplana o l'Acebes". Pot ser. Ell va formar part del gobern en diversos càrrecs, i apagant focs difícilment apagables. No l'entenc gaire.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home