28.6.06

Citizen 'Ansar'

No escric sobre ell perquè el trobi a faltar. Només per a ressenyar la seva incorporació, fa una setmana, al consell d'administració de l'imperi mediàtic conservador News Corporation.
José María Aznar en serà un dels 14 membres -el primer no anglosaxó-, i oficialment cobrarà 185.000 dòlars anuals per a assistir a una desena de reunions per any
. Avui ha publicat El País que Aznar ja feia gairebé dos anys que cobrava 10.000 euros mensuals de la News Corporation per les seves tasques de consultoria.
D'aquesta manera, el magnat de la comunicació Rupert Murdoch, premia la tasca d'Aznar al front del govern espanyol (1996-2004) i la seva indestructible fidelitat a George Bush.
La News Corporation controla empreses del sector cinematogràfic (20th Century Fox), televisiu (Fox i Sky), Internet (MySpace.com), editorial (Harper Collins) i de premsa escrita (Sunday Times, The New York Post, The Times i News of the World).
Murdoch, australià d'orígen i americà d'adopció per raons empresarials, s'ha significat sempre pel recolzament incondicional dels seus mitjans de comunicació a les iniciatives dels governs de Bush i Blair.
Murdoch ha justificat en un comunicat el nomenament d'Aznar per la seva "impressionant comprensió de la política mundial", la seva "excel·lent gestió econòmica" i la seva "fermesa contra el terrorisme internacional".
L'ex president, que mai no ha ignorat la importància política de controlar mitjans de comunicació, seguirà a lo grande les pases del seu avi, Manuel Aznar, director durant el Franquisme de La Vanguardia i El Sol i president de l'Agencia EFE.
A Aznar li feia falta una alegria com aquesta. Des de que va deixar el govern, fa més de dos anys, no havia trobat el seu lloc al món. La seva fundació no s'ha convertit en el think tank polític que ell somiava, les seves conferències a Georgetown no van causar més que un allau de burles, i el seu estimat Real Madrid ha sumat la tercera temporada en blanc.
En el cas d'Aznar, celebro que es compleixi allò de que un no és profeta a la seva terra.

Vídeo: Si voleu fer-vos un fart de riure a costa de l'Aznar no us perdeu aquest impagable document de 1993.

Imatge: elmundo.es

Etiquetes de comentaris: , , ,

2 Comments:

At 13:45, Anonymous Anònim said...

I jo ho celebro amb tú, al 100%!

 
At 10:52, Anonymous Anònim said...

http://www.losgenoveses.net/Biografia/miformacionfinanciera.html

Una petita dosi d'informació empresarial.
Si teniu auriculars és millor...

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home